Burçların Kasım Ajandası Boğalar-Yükselen Boğalar

taurus-baby

Sevgili Boğalar, Kasım ayının ilk önemli astrolojik olayı 7 kasımda oluşacak Akrep Yeniayı. Bu yenileme, başlatma enerjisi yüksek yeni ayın sizin açınızdan en önemli etkisi evlilik ve ortaklıklar alanında görülecektir. Varsa evlilik ya da ortaklıklarınızda yeni bir sayfa açacak, bekarsanız yeni bir evliliğe ya da ortaklığa sıcak bakacak ya da ilk adımı atacak olabilirsiniz. Ancak Venüs’ün de hali hazırda Retro hareketini sürdürdüğü bir ortamda imzaları 7 Aralık sonrasına ertelemek yararlı olabilir. Siz hazırlıklarınızı yapıp anın tadını çıkarın. Evli olanlarınız ise sorunların çözülemeyeceğine kanaat getirirse boşanmayı ciddi olarak düşünmeye başlayabilirler.

8 kasımda ise Jüpiter yöneticisi olduğu yay burcuna yani evine dönüyor olacak. En güçlü olduğu arttırıcı bereketini en çok gösterdiği ve 2 Aralık 2019’a değin sürecek bu transit sırasında Jüpiter size maddi manevi destekler konusunda bolca bereket getirecek gibi gözüküyor. Geçen yıllarda alamadığınız tüm destekler bu yıl yüzünüzü güldürecek olabilir. Çözülmemiş miras konuları, bağlanamamış emekli maaşları gibi konular da bu yıl sizi mutlu edecek bir sonuca ulaşacaktır.

16 kasımda ise Mars, hiç rahat olmadığı balık burcu yolculuğuna başlıyor.1 Aralık ‘a dek sürecek bu geçiş sırasında bir anda sosyal yaşamınız hareketlenecek ve dostlarınızla olan paylaşımlarınız artacak gibi gözüküyor. Bazılarınız yaşamdan daha fazla zevk alacakları çevrelerde olacak gibi iken bazılarınız dostları ile ani gerginlikler yaşayabilir.

Yine 16 kasımda yengeç burcuna geçecek kuzey ay düğümü ile bazılarınız kariyerleri yüzünden kök ailelerine olan sorumluluklarına yetişemediklerini düşünürken bazılarınız aksine kök aile bütçesine katkıda bulunmaları gerektiğinin farkına vararak iş dünyasına dönmek isteyecek. Yaklaşık bir buçuk yıl sürecek bu geçiş aile ve kariyer arasındaki sorumluluk tahterevallisini epey sallayacak gibi gözüküyor.

Ayın astrolojik olarak en yoğun günü olan 16 kasımda yöneticiniz Venüs terazi burcundaki Retro hareketini tamamlıyor olacak ki bir süredir gündelik yaşam ve sağlıkta yaşanan aksaklıklar, estetik kısıtlılıklar da böylece yoluna giriyor olacak demek isterdim ancak hemen ardından 17 kasımda başlayacak ve 7 Aralık’ a dek sürecek Merkür Retro’su yine gündelik yaşama bazı yanlış anlamalar ve elektronik aletler konusunda bazı aksaklıklar getiriyor olacak. Yeni satın almaları 7 Aralık sonrasına ertelemeye çalışınız.

22 kasımda güneş yay burcuna girdiğinde ise uzun süredir kendinizi yalnız hissettiğiniz maddi manevi destek alamadığınızı düşündüğünüz alanda yeniden iyimser olmanızı sağlayacak gelişmeler siziz bekliyor olacak.

Ayın astrolojik ajandasındaki son önemli olay ise 23 kasımdaki ikizler dolunayı. Bu dolunayda siz boğalar özellikle kazançlar ile ilgili alanda yeni bir düzene geçecek gibisiniz. Varsa bir projeyi  tamamlayabilir ya da bir süredir  kazançlar alanında zorlanıyorsanız yeni bazı işler  ya da müşteriler edinebilirsiniz.

Farkındalığınızla her zorluğu kolaylıkla aşacağınız bir ay dilerim…

By aytugoz

Yorum bırakın